Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Πρωτού προχωρήσουμε σε αποκαλύψεις

Προτού προχωρήσουμε σε αποκαλύψεις ας αποκαλύψουμε πρώτα το who is who των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και το πονηρό ή όχι ποιών τους:

Συνδυασμός Φιλαρέτου

Στον συνδυασμό αυτό θα σταθούμε σε κάποια άτομα όχι απαραίτητα αρνητικά. Γενικά περιέχει καλά και καθαρά άτομα. Θα σταθούμε όμως σε κάποια από αυτά:

Γιοβανάκης Ιωάννης: Έχει ξανα ασχοληθεί με τον πολιτικό στίβο χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Σε αυτή του την προσπάθεια φιλοδοξεί σε κάτι καλύτερο. Ο Πλωμαρίτης έχει την αίσθηση ότι δεν μπορεί να μαζέψει ούτε την ψήφο της γυναίκας του. Μμμμμμμμμμ δεν το νομίζουμε. Η 7 Νοέμβρη είναι κοντά και θα δείξει.





ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΧΡΥΣΑΝΘΗ: Η Κατερίνα έχει το δικό της κοινό. Γενικά είναι ιδιαίτερη αγαπητή και σχετικά μας προκαλεί έκπληξη η επιθυμία της για την ενασχόληση με τα κοινά. 









ΜΑΘΗΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Ο πρώην Διευθυντής του Δήμου. Και αυτός αποτελεί μια έκπληξη. Καθαρός άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο δημόσιο τομέα.
















ΤΡΑΚΟΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Το κερασάκι στη τούρτα. Ο κάποτε γενικός αρχηγός στο Δήμο Σκιάθου υποψήφιος. Ο Πλωμαρίτης καθημερινά τον κατηγορεί για πολλά πράγματα μέσα στο Δήμο.