Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Συνδυασμός Πρεβεζάνου

Έχουμε και λέμε:

Καταρχήν ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ:


ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τη πολιτική σκηνή του νησιού. Με μεγάλη εμπειρία και αρκετά δυνατός. Δικαίως τον ήθελε ο Πλωμαρίτης αλλά δεν του έκατσε . . . 









ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΠΊΤΤΑΣ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Πάρα πολλά χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτη. Συχνά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Όμως όλοι παραδέχονται ότι χάρη σε αυτόν είναι σε λειτουργία σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα της Σκιάθου. Ο Πλωμαρίτης τον ήθελε πάση θυσία. Όμως ο Θεοδώρου προτίμησε  τον Πρεβεζάνο. 







ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΤΑΜΕΛΟΥ: Εδώ και αν έχουμε να πούμε πολλά. Καταρχήν αναιπήσιμα τουλάχιστον ήταν με την Δέσποινα τη Συμιακάκη. Μετά το ναυάγιο το έριξε με τον Πρεβεζάνο. Ο Πλωμαρίτης είχε φάει πρωινά και πρωινά στο μαγαζί της για να την πείσει να κατέβει μαζί του. Αυτή πήγε με τον Πρεβεζάνο. Όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο αλλά γιατί από την άλλη μεριά πήγε ο κολλητός της ο Ζεμπέκης ο Κώστας. Ρε δουλευόμαστε όλοι μαζί ???? Τη ξεφτυλίκια είναι αυτά. Θα επανέλθουμε σε σένα κυρία Σταμέλου. Πρεβεζάνο η Σταμέλου το ξέρεις άλλωστε είναι δούρειος ίππος. Όχι για τον Πλωμαρίτη αλλά για τον εαυτό της. Θα το πληρώσει στις κάλπες γιατί ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. 


ΚΑΤΣΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Αγωνιστής της ζωής. Καλό παιδί με ένα μόνιμο άγχος για το μέλλον του νησιού. Πάντα εργατικός και ποτέ τεμπέλης. Δουλεύει Χειμώνα καλοκαίρι. Ο Πλωμαρίτης τον ήθελε πάρα πολύ. Μέχρι και τη μάνα του έπιανε και τη ζητούσε να τον πείσει να κατέβει μαζί του. 








ΚΟΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Λαϊκό παιδί. Πρόεδρος στους ταξιτζήδες. Ο Πλωμαρίτης των είχε σίγουρο από καιρό (έτσι έλεγε). Όμως τον έχασε και αυτόν. . .









ΤΣΙΦΛΙΔΟΥ ΜΙΡΚΑ: Η Μίρκα. Ακόμα ένα πρόσωπο που ήθελε να την πάρει ο Πλωμαρίτης. Όμως η Μίρκα δεν θέλει να ακούσει κουβέντα για αυτόν. Το γιατί θα το αποκαλύψουμε τις επόμενες μέρες. Η Μίρκα έχει μεγάλη επιρροή (με την καλή έννοια ) στις μαμάδες της Σκιάθου. Καθώς έχει μαγαζί την ενδιαφέρει να πάει μπροστά ο τόπος. Τέτοια άτομα χρειαζόμαστε σίγουρα. 







ΚΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΡΙΑ: Αυτή και αν την ήθελε ο Πλωμαρίτης. Χρυσή την έκανε για να κατέβει μαζί του αλλά η Μαρία με τίποτα. Αυτό πληρώνει τώρα με τη λασπολογία. Έχουμε να πούμε τις επόμενες μέρες πάρα μα πάρα πολλά πράγματα για το θέμα αυτό. 








ΚΩΦΙΝΑΣ ΦΩΤΗΣ: Ο Πλωμαρίτης φαγώθηκε ένα χρόνο να τον παρακαλάει να βάλει τη γυναίκα του υποψήφια. Τον ήθελε τον Κοφινά πάρα μα πάρα πολύ. Ήθελε να έχει την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ . . . αλλά ούτε αυτό του έκατσε του Πλωμαρίτη.







ΠΑΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Γιάννη έλα να κατεβεις μαζί μου. Γιάννη έλα μαζί μου και ότι θες. Αυτά μέχρι και ένα μήνα πριν. Μέχρι που έφαγε πόρτα και από αυτόν ο Πλωμαρίτης. Από τα πλέον δυνατά χαρτιά του Πρεβεζάνου. Ο Γιάννης όμως δεν ξέχασε ποτέ τις καταγγελίες που έγιναν για τον σταθμό και του έκοψαν το μεράκι του για την τηλεόραση. 









Εννιά άτομα λοιπόν που τα ήθελε πάρα μα πάρα πολύ ο Πλωμαρίτης και που όμως επειδικτικά του έκλεισαν τη πόρτα.