Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Κλειστό γυμναστήριο Σκιάθου

Κλειστό Γυμναστήριο Σκιάθου ένα όνειρο που έμεινε όνειρο. Το γιατί το αναλύουμε αμέσως.

 - Πρώτη φορά Πρεβεζάνος , η Πετραλιά όταν έφτιαξε το κλειστό στη Σκόπελο είχε ζητήσει και από τους δυο δήμους να βάλουν από ένα οικόπεδο και να φτιάξει δυο γήπεδα. Ο δήμος Σκοπέλου το έβαλε και έχει γήπεδο εδώ και 15 χρόνια χωρίς να έχει ομάδα. Ο Πρεβεζάνος ήθελε να του πληρώσουν και το οικόπεδο. 
 - Δεύτερη φορά Πρεβεζάνος. Τα λεφτά βγήκαν αλλά δόθηκαν στο ποδόσφαιρο που ήταν Δ' εθνική. Πληρώνονταν όλοι οι "επαγγελματίες" ποδοσφαιριστές από το Βόλο, την επόμενη χρονιά όπως και ήταν φυσικό έπεσε η ομάδα, έμειναν τα σκιαθιτάκια χωρίς γήπεδο.
- Τρίτη φορά Πλωμαρίτης. Ξαναβγαίνουν λεφτά πάει το έργο για διαγωνισμό αλλά στη μελέτη ο Πλωμαρίτης είχε βάλει το κάμπιγκ στο Ξάνεμο που δεν είναι δημοτικό αλλά δημόσιο. Πάει πάλι το γήπεδο. 
 - Τέταρτη φορά Πλωμαρίτης. Έλα Πλωμαρίτη πες μας τώρα πως έχασες τις 600.000 ευρώ για το κλειστό γυμναστήριο. Τα λεφτά αδέρφια είχαν βγει. Ναι 600.000 ευρώ. Ο Πλωμαρίτης έπρεπε να κάνει τα σχέδια και να πάρει άδεια από τη νομαρχία για να χτίσει το κλειστό γυμναστήριο.  Δεν έκανε τίποτα από τα 2. Δεν έστειλε τίποτα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τα λεφτά χάθηκαν. Πλωμαρίτη αν έχεις έγγραφα που αποδεικνύουν το αντίθετο βγάλτα στον αέρα. Πλωμαρίτη ο ΘΗΣΕΑΣ δεν πάγωσε αλλά καταργήθηκε στις 30-06-10. Είχες ένα χρόνο να στείλεις τα χαρτιά στο Υπουργείο και δεν έκανες τίποτα και τα λεφτά χάθηκαν. 

Ακούτε σκιαθιτάκια γιατί σπάτε τα πόδια σας στα τσιμέντα ???? Γιατί απλά δεν ψηφίζετε και κανείς δεν σας δίνει σημασία.

Δυστυχώς αδέρφια ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. 

Τα σχόλια σας για το κλειστό γυμναστήριο στο skiathitakia@gmail.com