Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Καλημέρα

Καλημέρα. Ένας αναγνώστης σχολίασε τη προηγούμενη εβδομάδα για το αεροδρόμιο (ναι αυτό που ο Πλωμαρίτης έκανε όλες τις ενέργειες και επεκτείνεται. . .). Για τις ενέργειες της νομαρχίας -που όλες αφορούν το αεροδρόμιο της Αγχιάλου-. Ας θυμηθούμε λίγο το σχόλιο του Αναγνώστη:


Γράψε και κάτι για όλους αυτούς που όταν ερχόταν ο κάθε ΝΑΚΟΣ και ΚΑΡΤΑΛΗΣ τους γλύφανε και παραμυθιάζονταν τάχα για αεροδρόμιο και πισώπλατα πήγαιναν στους (περισσότερους) ψηφοφόρους της Αγχιάλου και τους έφτιαχναν μεγαλύτερο, πιο σύγχρονο αεροδρόμιο και τώρα μας παίρνουν κάθε χρόνο και λίγες πτήσεις με αποτέλεσμα σε 2 χρόνια από τώρα να μην πατάνε στο αεροδρόμιο δυτικοευρωπαίοι. Φταίνε όλοι αυτοί (κομματοσκυλάκια-γλύφτες-ψευτοφιλόδοξοι-βλαχοδημαρχαίοι αλλά και οι τάχα εκπρόσωποι του τουρισμού μας)που το νησί μας θα σβήσει τουριστικά σε 2 χρόνια !!!!Και τότε ποιος Καραζλατούδης και Παπαπασχάλης ή Μαυροπατσάς θα μας σώσει.....


skiathitakia: Η νομαρχία όπως σωστά το έθεσες κοιτάει τους πολλούς ψήφους του Βόλου και της Αγχιάλου όπως είναι φυσικό. Οι βουλευτές έτσι και αλλιώς λίγη σχέση είχαν με το θέμα του αεροδρομίου οπότε αστο δεν έχει σχέση. Η δημοτική αρχή θα έπρεπε να παραδειγματισθεί από τις κινήσεις της νομαρχίας και να κάνει ανάλογες. Τι έκανε η νομαρχία? Πλήρωσε τη Rynair για να έχει φθηνές πτήσεις- κάτι ανάλογο έπρεπε να κάνει και ο Δήμος μας. Δυστυχώς όμως η χρόνια παθητική στάση που υπάρχει στο νησί μας κάνει να ακολουθούμε τα γεγονότα και όχι να δημιουργούμε τα γεγονότα. 
   Εφαρμόζουμε ακόμα πρακτικές διαφήμισις που γίνονταν πριν από 20 χρόνια (έτσι θέλει ο Πλωμαρίτης και ο Μεργιάς), μονοδιάστατη διαφήμιση που το μόνο που προσφέρουμε είναι ήλιος και θάλασσα. . .