Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Αναγνώστης Γράφει

Αναγνώστης Γράφει:

Αφορμή για να σας γράψω, ήταν η έκπληξη που ένιωσα το τελευταίο μήνα παρακολουθώντας καθημερινά το blog σας.
Επιτέλους κάποιος/οι ανέλαβαν να διαφωτίσουν τους Σκιαθίτες για όλα τα «βρώμικα» παιχνίδια που παίζονται πίσω από τη πλάτη τους και κυρίως εις βάρος του τόπου μας.
Είναι γεγονός, ότι κάποιοι  για τους γνωστούς τους λόγους, μας ήθελαν στο «σκοτάδι», αποκαλώντας μας αγράμματους και άξεστους για να καλύψουν τις οικονομικές και κοινωνικές ατασθαλίες των τελευταίων ετών.
Είναι επίσης γεγονός, ότι η «πίτα» της Σκιάθου μοιράζεται σε λίγα χέρια και όλοι οι υπόλοιποι απολαμβάνουν τα «ψίχουλα» που πέφτουν κάτω από το τραπέζι της διανομής.
Αυτοί οι λίγοι, φροντίζουν να αναπτύσσεται η κοινωνική διαμάχη, να ενισχύεται ο φθόνος, έτσι ώστε να ελέγχουν καλύτερα μια διασπασμένη κοινωνία.
Εξετάζοντας τους μεγαλο-επιχειρηματίες της Σκιάθου, θα διαπιστώσετε ότι όλοι είναι ξένοι, οι οποίοι μέσα σε λίγα χρόνια κατάφεραν να αποκατασταθούν εκμεταλλευόμενοι τον τόπο μας. Φυσικά και δεν διαφωνώ, ιδιαίτερα για αυτούς που λειτούργησαν με ήθος και τιμιότητα και πρόβαλαν το νησί μας προς τα έξω. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που "καπηλεύτηκαν" τη φιλοξενία του τόπου...
Αλλά οι Σκιαθίτες όλα αυτά τα χρόνια τι έκαναν?
 Όταν κάποιοι έχτιζαν ξενοδοχεία και έστηναν επιχειρήσεις, οι Σκιαθίτες «πολεμούσαν» μεταξύ τους για τα σύνορα των οικοπέδων τους και για τα ζώα τους.
Θέλω να πιστεύω ότι η νοοτροπία και οι αντιλήψεις των περασμένων δεκαετιών έχουν πια εκλείψει, και ότι η γενιά των νέων ανθρώπων θα ασχοληθεί με περισσότερο ζήλο για το καλό αυτού του ευλογημένου τόπου.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.
Συνεχίστε τη μάχη σας ενάντια στη διαφθορά, προασπίζοντας τον κάθε απλό δημότη που σέβεται και αγαπάει τη Σκιάθο χωρίς συμφέροντα και υποσχέσεις.

skiathitakia: Αδερφέ κατηγορούσαν τον Πρεβεζάνο -όχι άδικα- ότι μας είχε στο σκοτάδι. Τα ίδια ακριβώς και χειρότερα κάνει και ο Πλωμαρίτης. Αλλά όπως λες και εσύ μας θέλουν στο σκοτάδι για να καλύψουν τις λαμογιές τους. Ο Πλωμαρίτης όταν αποκαλύπτονται οι ΛΑΜΟΓΙΕΣ του το μόνο που ξέρει να λέει είναι ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ. Είναι αστείος ο τύπος και δυστυχώς γελοιοποιεί και ολόκληρη τη Σκιάθο. Βλέπεις στο Βόλο παραιτούνται μόλις τους αποκαλύπτουν. Εδώ το παίζει άνετος ο κάθε ένας όμως αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι οι καταγγελίες όλες ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Εμείς δεν σταματάμε στην ανάρτηση στο Blog συνεχίζουμε και παραπέρ θεσμικά. Όπως θα βλέπεις ο κόσμος αρχίζει και σκέπτεται και βλέπει τη κοροϊδία και την ΑΛΗΤΕΙΑ . . .

Όσον αφορά τους ξένους έχεις απόλυτο δίκιο. . . εκμεταλλεύτηκαν το μεταξύ μας φάγωμα αλλά και το ΣΠΡΩΞΙΜΟ από τον ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ. Δες Αραχωβίτες κλπ. . .