Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Αναγνώστης εκτός Σκιάθου έγραψε

Αναγνώστης εκτός Σκιάθου έγραψε:

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩ....ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΞΙΛΑΡΕΣ......ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ.....ΠΕΡΠΑΤΙΣΑ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙ ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ....ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ..................




skiathitakia: Φίλε σου ζητάμε συγνώμη όλοι μας. Ο Πλωμαρίτης (Δήμαρχος) έχει συμφέροντα από τις μαξιλάρες και για αυτό δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ο δρόμος θα είναι κλειστός όσο είναι ο Πλωμαρίτης Δήμαρχος. 
Μπράβο ρε Πλωμαρίτη και η ξεφτίλα συνεχίζεται. Αλλά όλα τα μαγαζιά είναι ΛΑΛΑΚΕΣ και μόνο ο κολλητός του στα σκαλάκια έχει προνόμια που υπερβαίνουν το καλό της Σκιάθου.