Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Προς Αναγνώστες (όχι όλους αλλά τα λαμόγια)

Απευθυνόμαστε στα λαμόγια αναγνώστες και όχι φυσικά σε όλους. Από τα 1200 άτομο κατά μέσο όρο που μπαίνουν καθημερινά υπάρχουν και καμιά 10 λαμόγια που έτρωγαν και φυσικά θα συνεχίζουν να τρώνε. ΛΑΜΟΓΙΑ ακούστε: θα συνεχίσουμε να γράφουμε καθημερινά. Γράψαμε για όλα τα σκάνδαλα του Πλωμαρίτη που όλα μα όλα είναι διασταυρωμένα και ο Πλωμαρίτης αργά ή γρήγορα θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη. Ο κόσμος μίλησε κι είναι σεβαστό. Ο πατέρας του Πλωμαρίτη στο ραδιόφωνο τη Παρασκευή :οι Σκιαθίτες είναι αγράμματοι και θέλλουν αγράμματο Δήμαρχο. 
   Ποιοι Σκιαθίτες??????????????
   ΟΜΩΣ στη Σκιάθο δικαίωμα ψήφου είχαν 4.866, ψήφισαν 3.344 ΜΟΝΟ δηλαδή το 68,72%. Ο Δήμαρχος την νέας Δημοτικής περιόδου πήρε 1674 ψήφους. Δηλαδή το Πλωμαρίτη τον θέλουν μόλις το 34% τον ψηφοφόρων. Μόλις 1 στους 3!!!!!!!!!!   Αυτή είναι η Δημοκρατία μας. Να δούμε τώρα που το blog θα συνεχιστεί αν θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει τις ΛΑΜΟΓΙΕΣ του. Στη πολεοδομία, στα οικονομικά, στις θέσεις στο Δήμο, στις προμήθειες, στα έργα στο οτιδήποτε. Πριν από κάθε Δημοτικό Συμβούλιο θα αναρτούμε τα θέματα και θα σας λέμε τι κρύβεται από πίσω. Να δούμε πόσο εύκολα θα είναι να κάνουν τα δικά τους. 
   ΣΚΙΑΘΙΤΕΣ αδέρφια δεν σταματάμε. Απευθυνόμαστε στα 2/3 του νησιού που φυσικά δεν θέλουν τον Πλωμαρίτη, απευθυνόμαστε στο 65% της Σκιάθου μας που θέλουμε να τη δούμε να προοδεύει και όχι να κλείνουν τα μαγαζιά μας και να τα παίρνουν κινέζοι, αλβανοί, λαρισαίοι, αθηναίοι, θεσσαλονικείς, τρικαλινοί κλπ. 
   Ο αγώνας τώρα αρχίζει. . .