Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η Δημοτική Αρχή

Είναι γνωστό οότι ο άκρατος συγκεντρωτισμός του Πλωμαρίτη είχε οδηγήσει όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους του σε απόγνωση.
Αναλυτικά:

Τασιόπουλος Παύλος: Είχε εκφραστεί πάρα μα πάρα πολλές φορές ότι ο Πλωμαρίτης δεν δίνει περιθώρια σε κανέναν να κάνει το παραμικρό. Ο φόβος του Πλωμαρίτη ήταν, είναι και θα είναι να μην φανεί κανένας άλλος παρά μόνο αυτός. Αυτό φυσικά προέρχεται από το γεγονός ότι ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβε ότι είναι Δήμαρχος. Αυτό συμβαίνει γιατί Δήμαρχος με την έννοια του Πραγματικού Δημάρχου δεν είναι. Κυνηγάει ακόμα τους προσωπικούς του ψήφους.

Διολέτας Δημήτριος: Πολλές φορές τα έβαζε με τον Πλωμαρίτη γιατί έκανε του κεφαλιού του. Ο Μπαλαλάς αρκετε΄ς φορές κρατούσε αποστάσεις από τις θέσεις του Πλωμαρίτη και φυσικά είχε δίκιο.

Ζλατούδης Αθανάσιος: Ποτέ μα ποτέ δεν αξιοποιήθηκε και ούτε φυσικά θα αξιοποιηθεί. Ο Ζλατούδης είναι ο καταλληλότερος για τα τουριστικά και όμως ο Πλωμαρίτης του έδωσε τον Πολιτιστικό Οργανισμό. Δηλαδή να το πούμε και απλά για να το καταλάβει και ο Πλωμαρίτης: σε ένα ψαρά έδωσε τη θέση του κρεοπώλη. Φυσικό ήταν να μην αποδώσει. Δεν θα ξεχάσει κανείς άλλωστε στη Σκιάθο όταν μια μέρα έξω φρενών ο Ζλατούδης ήρθε και μας είπε: Ο Καράμπελας με ρώτησε αν έχω πτυχίο πανεπιστημίου!!!!!???????

Μπούρτζικας Ιωάννης: Μέχρι και τον Αύγουστο παντού έλεγε ότι δεν θα ξανακατέβει με τον Πλωμαρίτη. Σε κάποια στιγμή μάλιστα ήταν να ανεξαρτοποιηθεί. Όταν το έμαθε ο Πλωμαρίτης τον κατηγορούσε και έλεγε ότι ήταν άχρηστος. Κατά ένα μαγικό τρόπο μετά ο Μπούρτζικας έγινε πρωτοπαλίκαρο του Πλωμαρίτη (περιμένωντας κάτι).

Πασχάλης Μανώλης: Παραιτήθηκε και άφησε σαφείς μομφές ότι δεν τον άφηναν να προσφέρει. Ποιοι???? Μα φυσικά ο Πλωμαρίτης.

Αϊβαλιώτης Γιώργος: Πολύ δυσαρεστημένος και το είδαμε και από τη στάση που είχε την προεκλογική περίοδο. Παντού έλεγε ότι ο Πλωμαρίτης έκανε πολλά και σημαντικά λάθη.

Το θέμα είναι αν θα ξανακάνει τα ίδια λάθη ο Πλωμαρίτης. Μα φυσικά και θα κάνει πάλι τα ίδια λάθη.


Να σας πούμε κάτι???? Τα προβλήματα μόλις άρχισαν . . .