Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Σκιάθου έχει μόλις 2 συμβούλους που αξίζουν. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν και δεν θα κάνουν τίποτα για την καλύτερη Σκιάθο που θέλουμε όλοι μας.

Ζλατούδης Αθανάσιος: Μορφωμένος, καλλιεργημένος και με ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο τουριστικό αντικείμενο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Πλωμαρίτης δεν θα τον αξιοποιήσει πάλι στο τομέα του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Ας είναι καλά ο Δημοτικός υπάλληλος!!!! Αργύρης Μεργιάς που αποφασίζει για τις τύχες του τουρισμού στο νησί μας. Σάκη Ζλατούδη κάνε υπομονή 3,5 χρόνια και μετά ίσως γεννηθεί ξανά η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ο Ζλατούδης σε 1 με 2 χρόνια θα ανεξαρτοποιηθεί γιατί δεν θα μπορεί να βλέπει πάλι τη βλακεία και τους άχρηστους να κάνουν κουμάντο και να καταστρέφουν κάθε μέρα το νησί. Ζλατούδη εμείς τα Σκιαθιτάκια σου λέμε συνέχισε να διαβάζεις, να μελετάς και να είσαι έτοιμος για την επόμενη δημοτική περίοδο που θα είσαι μπροστάρης.


Πατσάς Ιωάννης: Καλλιεργημένος και μορφωμένος. Φιλόδοξος και όχι ματαιόδοξος. Από τα καλύτερα μυαλά της Σκιάθου. Ικανός να χειριστεί σοβαρές υποθέσεις για το νησί μας. Θα είναι η μόνη και ουσιαστική με λόγο αντιπολίτευση στο Δημοτικό συμβούλιο.

Πατσάς Ιωάννης και Σάκης Ζλατούδης στις επόμενες εκλογές θα κατέβουν μαζί. Λόγω του υψηλού επιπέδου τους θα καλέσουν άτομα μαζί του ς που θα είναι νεαρά (κάτω των 40) και ιδιαίτερα μορφωμένα που θα οδηγήσουν το νησί από την απόλυτη καταστροφή που θα έχει φτάσει σε πολύ καλύτερες μέρες. Θα μείνουν στα ηνία του Δήμου για τουλάχιστον 10 χρόνια. Την ομάδα θα την ηγηθεί ή ο Πατσάς ή κάποιος άλλος. Ο Ζλατούδης θα ασχοληθεί με το τουριστικό τομέα του νησιού και θα το οδηγήσει ψηλά (θα το πάρει από τον πάτο). 


Όλοι οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι λίγοι, ή κοιτάζουν αποκλειστικά τα δικά τους συμφέροντα. Δεν αναφερόμαστε σε αυτούς που είναι πιο μεγάλης ηλικίας γιατί δεν θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές έτσι και αλλιώς.