Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Αναγνώστης έγραψε

Αναγνώστης έγραψε:


ρε αδερφε ο καραμπελας κρατουσε ολα τα μαγαζια που χρωστουσαν καποια λεφτα στο δημο,λογω κρισης μας ελεγε και δεν τα εκλεινε. Τι εγινε ,τωρα που τελειωσαν οι εκλογες τελειωσε και η κριση? Αρχισε να κλεινει μαγαζια,οπως του περηφανου (που δεν ηταν ψηφοφορος του)και ερχονται και αλλα. Τη προηγουμενη εβδομαδα εγινε συντονισμενη εφοδος σε ενα μαγαζι με φρουτακια και το κλεισανε και αυτο(ανταγωνιστικο μαγαζι με αυτο του κολουτσου) τυχαιο? δε νομιζω!! Και ακομη τη μας περιμενει δε ξερουμε!!! Αδερφια προσοχη μη λετε πουθενα οτι δε ψηφισατε καραμπελα γιατι αλλιμονο σας


skiathitakia: Η κρίση τελείωσε. Ο Πλωμαρίτης πείρε τις εκλογές και τώρα όλα είναι καλά. Εννοείτε ότι θα έκλειναν το μαγαζί του Περήφανου. Αυτός άλλωστε ήταν ο πρώτος στόχος. Υπόσχεση του Πλωμαρίτη ότι θα έκλεινε το μαγαζί του πρώτο πρώτο. Βέβαια Μπανάνα κλπ δεν έκλεισαν ΠΟΤΕ!!!
Και με τα φρουτάκια δίκιο έχεις αλλά πρόσεξε του Κολούτσου δεν είναι φρουτάκια, είναι δικό μας το μαγαζί πως θα του το κλείσουμε. Για σου ρε Πλωμαρίτη με τους συμβούλους σου που ριμάζουν το κόσμο με τα ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ. Αλήθεια η αστυνομία δεν το ξέρει????Αλλά επειδή είναι σύμβουλος του Πλωμαρίτη έχει άσυλο!!!! Μην μασάτε εκατό μαγαζιά να μας κλείσουν εμείς θα μιλάμε. Ήδη η δυσαρέσκεια απέναντι στο Πλωμαρίτη και τις μεθόδους του είναι μεγάλη στο νησί. Μόλις το 1/3 τον ψήφισε. Οι περισσότεροι δεν θέλουν να τον δούνε στα μάτια τους. Μην μασάτε αντισταθείτε. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος και ύπουλος αλλά όχι έξυπνος. Αντισταθείτε και να ξέρετε ότι οι μέρες του τελειώνουν. Ξέρετε τι είπε μόλις βγήκε ξανά???? Ωραία σε 2 χρόνια παίρνω και τη σύνταξη και όλα ωραία. . . Αν τρώτε τρομοκρατία από τον Πλωμαρίτη ή οποιονδήποτε σύμβουλό του στείλτε e-mail θα το κοινοποιούμε και στο voliotaki και να δούμε πόσο θα αντέξει ο Πλωμαρίτης. Ακούστε που σας λέμε το καλοκαίρι δεν το φτάνει ο Πλωμαρίτης και κάποιοι σύμβουλοί του. Ήδη τρέχουν εξελίξεις. . .