Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Αναγνώστης Γράφει

Αναγνώστης Γράφει:

Αφορμή για να σας γράψω, ήταν η έκπληξη που ένιωσα το τελευταίο μήνα παρακολουθώντας καθημερινά το blog σας.
Επιτέλους κάποιος/οι ανέλαβαν να διαφωτίσουν τους Σκιαθίτες για όλα τα «βρώμικα» παιχνίδια που παίζονται πίσω από τη πλάτη τους και κυρίως εις βάρος του τόπου μας.
Είναι γεγονός, ότι κάποιοι  για τους γνωστούς τους λόγους, μας ήθελαν στο «σκοτάδι», αποκαλώντας μας αγράμματους και άξεστους για να καλύψουν τις οικονομικές και κοινωνικές ατασθαλίες των τελευταίων ετών.
Είναι επίσης γεγονός, ότι η «πίτα» της Σκιάθου μοιράζεται σε λίγα χέρια και όλοι οι υπόλοιποι απολαμβάνουν τα «ψίχουλα» που πέφτουν κάτω από το τραπέζι της διανομής.
Αυτοί οι λίγοι, φροντίζουν να αναπτύσσεται η κοινωνική διαμάχη, να ενισχύεται ο φθόνος, έτσι ώστε να ελέγχουν καλύτερα μια διασπασμένη κοινωνία.
Εξετάζοντας τους μεγαλο-επιχειρηματίες της Σκιάθου, θα διαπιστώσετε ότι όλοι είναι ξένοι, οι οποίοι μέσα σε λίγα χρόνια κατάφεραν να αποκατασταθούν εκμεταλλευόμενοι τον τόπο μας. Φυσικά και δεν διαφωνώ, ιδιαίτερα για αυτούς που λειτούργησαν με ήθος και τιμιότητα και πρόβαλαν το νησί μας προς τα έξω. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που "καπηλεύτηκαν" τη φιλοξενία του τόπου...
Αλλά οι Σκιαθίτες όλα αυτά τα χρόνια τι έκαναν?
 Όταν κάποιοι έχτιζαν ξενοδοχεία και έστηναν επιχειρήσεις, οι Σκιαθίτες «πολεμούσαν» μεταξύ τους για τα σύνορα των οικοπέδων τους και για τα ζώα τους.
Θέλω να πιστεύω ότι η νοοτροπία και οι αντιλήψεις των περασμένων δεκαετιών έχουν πια εκλείψει, και ότι η γενιά των νέων ανθρώπων θα ασχοληθεί με περισσότερο ζήλο για το καλό αυτού του ευλογημένου τόπου.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.
Συνεχίστε τη μάχη σας ενάντια στη διαφθορά, προασπίζοντας τον κάθε απλό δημότη που σέβεται και αγαπάει τη Σκιάθο χωρίς συμφέροντα και υποσχέσεις.

skiathitakia: Αδερφέ κατηγορούσαν τον Πρεβεζάνο -όχι άδικα- ότι μας είχε στο σκοτάδι. Τα ίδια ακριβώς και χειρότερα κάνει και ο Πλωμαρίτης. Αλλά όπως λες και εσύ μας θέλουν στο σκοτάδι για να καλύψουν τις λαμογιές τους. Ο Πλωμαρίτης όταν αποκαλύπτονται οι ΛΑΜΟΓΙΕΣ του το μόνο που ξέρει να λέει είναι ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ. Είναι αστείος ο τύπος και δυστυχώς γελοιοποιεί και ολόκληρη τη Σκιάθο. Βλέπεις στο Βόλο παραιτούνται μόλις τους αποκαλύπτουν. Εδώ το παίζει άνετος ο κάθε ένας όμως αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι οι καταγγελίες όλες ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Εμείς δεν σταματάμε στην ανάρτηση στο Blog συνεχίζουμε και παραπέρ θεσμικά. Όπως θα βλέπεις ο κόσμος αρχίζει και σκέπτεται και βλέπει τη κοροϊδία και την ΑΛΗΤΕΙΑ . . .

Όσον αφορά τους ξένους έχεις απόλυτο δίκιο. . . εκμεταλλεύτηκαν το μεταξύ μας φάγωμα αλλά και το ΣΠΡΩΞΙΜΟ από τον ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ. Δες Αραχωβίτες κλπ. . .

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Voliotaki: Eνας Τραπεζίτης για την Σκόπελο...

Voliotaki: Eνας Τραπεζίτης για την Σκόπελο...: "«Αφού θήτευσε επί μακρόν σε διευθυντικές θέσεις ελληνικών τραπεζών, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του και εξελέγη δήμαρχος στις πρόσφατες δη..."


Αυτός είναι ο Δήμαρχος Σκοπέλου. Ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος. . .

Για να δούμε τι θα κάνει σε σχέση με τον δικό μας τον αμόρφωτο. Αμόρφωτο χαρακτήρισε το Πλωμαρίτη ο ίδιος ο πατέρας του στον Avanti την Παρασκευή πριν τις εκλογές όταν παρακαλούσε να τον ψηφίσουν και έλεγε ότι οι Σκιαθίτες είναι αμόρφωτοι και θέλουν αμόρφωτο Δήμαρχο. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. . .

Voliotaki: Eνας Τραπεζίτης για την Σκόπελο...

Voliotaki: Eνας Τραπεζίτης για την Σκόπελο...: "«Αφού θήτευσε επί μακρόν σε διευθυντικές θέσεις ελληνικών τραπεζών, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του και εξελέγη δήμαρχος στις πρόσφατες δη..."


Αυτός είναι ο Δήμαρχος Σκοπέλου. Ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος. . .

Για να δούμε τι θα κάνει σε σχέση με τον δικό μας τον αμόρφωτο. Αμόρφωτο χαρακτήρισε το Πλωμαρίτη ο ίδιος ο πατέρας του στον Avanti την Παρασκευή πριν τις εκλογές όταν παρακαλούσε να τον ψηφίσουν και έλεγε ότι οι Σκιαθίτες είναι αμόρφωτοι και θέλουν αμόρφωτο Δήμαρχο. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. . .

Καλημέρα

Καλημέρα. Ένας αναγνώστης σχολίασε τη προηγούμενη εβδομάδα για το αεροδρόμιο (ναι αυτό που ο Πλωμαρίτης έκανε όλες τις ενέργειες και επεκτείνεται. . .). Για τις ενέργειες της νομαρχίας -που όλες αφορούν το αεροδρόμιο της Αγχιάλου-. Ας θυμηθούμε λίγο το σχόλιο του Αναγνώστη:


Γράψε και κάτι για όλους αυτούς που όταν ερχόταν ο κάθε ΝΑΚΟΣ και ΚΑΡΤΑΛΗΣ τους γλύφανε και παραμυθιάζονταν τάχα για αεροδρόμιο και πισώπλατα πήγαιναν στους (περισσότερους) ψηφοφόρους της Αγχιάλου και τους έφτιαχναν μεγαλύτερο, πιο σύγχρονο αεροδρόμιο και τώρα μας παίρνουν κάθε χρόνο και λίγες πτήσεις με αποτέλεσμα σε 2 χρόνια από τώρα να μην πατάνε στο αεροδρόμιο δυτικοευρωπαίοι. Φταίνε όλοι αυτοί (κομματοσκυλάκια-γλύφτες-ψευτοφιλόδοξοι-βλαχοδημαρχαίοι αλλά και οι τάχα εκπρόσωποι του τουρισμού μας)που το νησί μας θα σβήσει τουριστικά σε 2 χρόνια !!!!Και τότε ποιος Καραζλατούδης και Παπαπασχάλης ή Μαυροπατσάς θα μας σώσει.....


skiathitakia: Η νομαρχία όπως σωστά το έθεσες κοιτάει τους πολλούς ψήφους του Βόλου και της Αγχιάλου όπως είναι φυσικό. Οι βουλευτές έτσι και αλλιώς λίγη σχέση είχαν με το θέμα του αεροδρομίου οπότε αστο δεν έχει σχέση. Η δημοτική αρχή θα έπρεπε να παραδειγματισθεί από τις κινήσεις της νομαρχίας και να κάνει ανάλογες. Τι έκανε η νομαρχία? Πλήρωσε τη Rynair για να έχει φθηνές πτήσεις- κάτι ανάλογο έπρεπε να κάνει και ο Δήμος μας. Δυστυχώς όμως η χρόνια παθητική στάση που υπάρχει στο νησί μας κάνει να ακολουθούμε τα γεγονότα και όχι να δημιουργούμε τα γεγονότα. 
   Εφαρμόζουμε ακόμα πρακτικές διαφήμισις που γίνονταν πριν από 20 χρόνια (έτσι θέλει ο Πλωμαρίτης και ο Μεργιάς), μονοδιάστατη διαφήμιση που το μόνο που προσφέρουμε είναι ήλιος και θάλασσα. . .

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Αδέρφια

Αδέρφια αύριο έχουμε νεώτερα. Πολύ ωραία θέματα έχουμε...
Μην μασάτε τίποτα. . .

ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ???

ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ???? ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΞΑΝΑ

ΕΣΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Έχουμε πάρα πολλά να γράψουμε ακόμα. Και πρόσεχε τους κολλητούς σου υπαλλήλους του Δήμου δεν τους πιάσαμε ακόμα. . .

ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ

ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ την έκανες τη ΜΑΛΑΚΙΑ σου και απείλησες με e-mail και όχι με σχόλιο αυτή τη φορά. Το e-mail το έχουμε και εμείς και μάντεψε και ποιος άλλος????? Το voliotaki ο κακός σου δαίμονας. 
   Αν ξαναλάβουμε απειλητικό ή υβριστικό e-mail θα το πάρουν κατευθείαν και τα αδέρφια μας στο voliotaki.blogspot.com και τότε . . .

Ξέρετε τι κάνει ο Πλωμαρίτης και η συμμορία του αδέρφια???? Μας στέλνουν διάφορα μηνύματα ότι θα δείρουν τον έναν και τον άλλο πιστεύοντας ότι έχουν σχέση με το blog.
ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ αν αγγίξουν οποιονδήποτε στη Σκιάθο ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ και τώρα έχουμε και αποδεικτικά στοιχεία με το e-mail που έστειλες.
Κοιτάξτε έναν ανίκανο που απειλεί κι όλας . . .

Voliotaki: ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Voliotaki: ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ: "ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ, ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΙΤΙΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ BLOG SKIATHITAKIA ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟ..."

ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ

ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ

ΧΟΝΤΡΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ 

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ

Πλωμαρίτη ΚΟΥΚΟΥ

Πλωμαρίτη ΚΟΥΚΟΥ την έκανες τη ΛΑΛΑΚΙΑ σου....

Ετοιμάσου σε λίγο εδώ αλλά και ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ με το voliotaki

Καλημέρα αδέρφια

Καλημέρα αδέρφια. Οι έχοντες την εξουσία αρχίζουν και προβληματίζονται ιδιαίτερα. Ο Σκιαθίτης, λένε, αρχίζει και σκέφτεται. . .

Μας είχαν δηλαδή για τελείως ζώα. . .

Στείλτε τα e-mail στο skiathitakia@gmail.com

Έχουμε ΘΕΜΑ σήμερα . . .

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ο Δήμος Σκιάθου στον αυτόματο

Ο Δήμος Σκιάθου στον αυτόματο όπως πάντα. Ο Πλωμαρίτης Αθήνα για χαλάρωμα και ο αντιδήμαρχος κάνει όλη μέρα δρομολόγια με το σκάφος του. Φυσικά ο Αρχιδήμαρχος Φαίδρα Ιωάννου κάνει κουμάντο όπως πάντα!!!

Αναγνώστης που έπιασε το νόημα

Αναγνώστης:

Ποιότητα VS Ποσότητα Είμαι Σκιαθίτης που μεγάλωσε και ζει εκτός Σκιάθου και νομίζω πως αυτό με κάνει να μπορώ να δω με πιο καθαρή ματιά κάποια πράγματα. Αυτό που διαπιστώνω είναι πως μετά την αποχώρηση Πρεβεζάνου από τη δημαρχία έγιναν κάποια βήματα προόδου στο νησί, πράγμα φυσικό αφού μέχρι τότε δεν υπήρχαν ούτε οι βασικές υποδομές σε πολλούς τομείς. Μετά από 1-2 χρόνια όμως παρατήρησα πως ξανάρχισε η κατηφόρα. Καμία νέα ιδέα, καμία πρωτοβουλία για βελτίωση και κάθε χρόνο πιο πολλή βρομιά και φασαρία. Σε λίγα χρόνια η Σκιάθος θα έχει γίνει το νησί του γύρου και των 5 clubs στο Μύλο που θα μας κρατάν όλους ξύπνιους μέχρι το πρωί από τη φασαρία. Εν το μεταξύ, όλοι οι οικονομικά εύρωστοι τουρίστες που κρατούσαν ζωντανό το νησί όλα αυτά τα χρόνια θα πάνε σε άλλες επιλογές (Σαντορίνη, Πάρος, Μύκονος) που οι δήμαρχοί, άλλα μαζί τους και οι κάτοικοι, βλέπουν πιο μακριά από την επόμενη σεζόν και χτίζουν πάνω στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Αν θέλετε η Σκιάθος να γίνει ο κεντρικός προορισμός των εφήβων που το μόνο χρήμα που θα αφήνουν στο νησί είναι για γύρους, μπύρες στα club και ξαπλώστρες, είστε στη σωστή πορεία. Μην γκρινιάξετε όμως όταν οι tour operators σας κατεβάσουν κατηγορία και αρχίσουν να σας δίνουν λιγότερα για τα κατά το πλείστον μέτρια καταλύματα σας. Ούτε βέβαια να εκπλαγείτε αν ένα πρωί ξυπνήσετε και διαπιστώσετε πως το ακίνητό σας δεν έχει πια την αξία που νομίζατε, μιας και το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε σε προορισμούς πιο ελκυστικούς όπου η πρώτη εικόνα μόλις κατέβουν από το καράβι δεν είναι εκατοντάδες παρκαρισμένα μηχανάκια ούτε η αδυναμία να περάσουν από το πεζοδρόμιο λόγω τραπεζοκαθισμάτων (αν και οι μαξιλάρες δίνουν χρώμα και ζωή σε εκείνο το κομμάτι της παραλίας και πολλοί φίλοι μου που επισκέπτονται το νησί το θεωρούν ως ένα από τα σημεία αναφοράς) Και επειδή οι προτάσεις για πράγματα που μπορούν να γίνουν είναι πολλές θα κλείσω κάπου εδώ και ελπίζω ότι όλοι εσείς που είστε εκεί και περνάτε τους δύσκολους χειμώνες που γνωρίζω ότι περνάτε, να δείτε το χρόνο και την ηρεμία αυτής της περιόδου σαν μια ευκαιρία για να κάνετε κάτι καλύτερο για την Σκιάθο των παιδιών σας.




skiathitakia: Συμφωνούμε απόλυτα. Μια σημείωση μόνο, δεν λέμε να καταργηθούν οι μαξιλάρες αλλά να υπάρχει προσβασιμότητα!!!!!!! Που φυσικά δεν υπάρχει. . .

Ένας ΜΑΛΑΚΑΣ αναγνώστης

Ένας ΜΑΛΑΚΑΣ αναγνώστης απαντάει στον αναγνώστη εκτός Σκιάθου:

να του πειτε του καραγκιοζι που θελει το νησι αδειο για να περναει με το καροτσακι του να ερθει να μεινει μονιμα εδω και να δει την πικρα του χειμωνα. αν θελει ο μαλακας να μενει αθηνα και κωλονακι και οποτε του καβλωνει να πηγαινει σε ενα ερημονησι να παει αλλου και οχι στην σκιαθο.. 10 τουριστες μας μεινανε και με τις μαλακιες σας θα τους χασουτμε και αυτους. Και εσεις ρε παιδια.. δεν αντιλαμβανεστε οτι το blog σας το διαβαζουν και εκτος σκιαθου? ΚΑΝΕΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ....




skiathitakia: Βρε ΜΑΛΑΚΑ κάτι σαν εσένα πηδάνε το νησί. Κάτι σαν εσένα έχουν παράνομες τρύπες και τα νοικιάζουν για δωμάτια το καλοκαίρι. Οι μαξιλάρες δεν είπε κανείς να καταργηθούν αλλά ότι πρέπει να υπάρχει δρόμος όπως υπάρχει δρόμος μπροστά από όλα τα μαγαζιά καραγκιόζι. Δηλαδή στα άλλα τα μαγαζιά που μπορεί και περνάει ο κόσμος υπάρχει πρόβλημα??? Ηλίθιε μην ξαναδιαβάσεις το blog δεν θέλουμε ζώα αναγνώστες. 

Αναγνώστης εκτός Σκιάθου έγραψε

Αναγνώστης εκτός Σκιάθου έγραψε:

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩ....ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΞΙΛΑΡΕΣ......ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ.....ΠΕΡΠΑΤΙΣΑ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙ ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ....ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ..................




skiathitakia: Φίλε σου ζητάμε συγνώμη όλοι μας. Ο Πλωμαρίτης (Δήμαρχος) έχει συμφέροντα από τις μαξιλάρες και για αυτό δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ο δρόμος θα είναι κλειστός όσο είναι ο Πλωμαρίτης Δήμαρχος. 
Μπράβο ρε Πλωμαρίτη και η ξεφτίλα συνεχίζεται. Αλλά όλα τα μαγαζιά είναι ΛΑΛΑΚΕΣ και μόνο ο κολλητός του στα σκαλάκια έχει προνόμια που υπερβαίνουν το καλό της Σκιάθου. 

Αναγνώστης

Αναγνώστης:


Γράψε και κάτι για όλους αυτούς που όταν ερχόταν ο κάθε ΝΑΚΟΣ και ΚΑΡΤΑΛΗΣ τους γλύφανε και παραμυθιάζονταν τάχα για αεροδρόμιο και πισώπλατα πήγαιναν στους (περισσότερους) ψηφοφόρους της Αγχιάλου και τους έφτιαχναν μεγαλύτερο, πιο σύγχρονο αεροδρόμιο και τώρα μας παίρνουν κάθε χρόνο και λίγες πτήσεις με αποτέλεσμα σε 2 χρόνια από τώρα να μην πατάνε στο αεροδρόμιο δυτικοευρωπαίοι. Φταίνε όλοι αυτοί (κομματοσκυλάκια-γλύφτες-ψευτοφιλόδοξοι-βλαχοδημαρχαίοι αλλά και οι τάχα εκπρόσωποι του τουρισμού μας)που το νησί μας θα σβήσει τουριστικά σε 2 χρόνια !!!!Και τότε ποιος Καραζλατούδης και Παπαπασχάλης ή Μαυροπατσάς θα μας σώσει.....


skiathitakia: Εννοείται ότι θα γράψουμε αδερφέ. Αύριο το πρωί αναλυτικά. Εντωμεταξύ μάθετε ότι το voliotaki ετοιμάζει μεγάλο "δώρο¨ στο Πλωμαρίτη. . .

Αναγνώστης έγραψε

Αναγνώστης έγραψε:


ρε αδερφε ο καραμπελας κρατουσε ολα τα μαγαζια που χρωστουσαν καποια λεφτα στο δημο,λογω κρισης μας ελεγε και δεν τα εκλεινε. Τι εγινε ,τωρα που τελειωσαν οι εκλογες τελειωσε και η κριση? Αρχισε να κλεινει μαγαζια,οπως του περηφανου (που δεν ηταν ψηφοφορος του)και ερχονται και αλλα. Τη προηγουμενη εβδομαδα εγινε συντονισμενη εφοδος σε ενα μαγαζι με φρουτακια και το κλεισανε και αυτο(ανταγωνιστικο μαγαζι με αυτο του κολουτσου) τυχαιο? δε νομιζω!! Και ακομη τη μας περιμενει δε ξερουμε!!! Αδερφια προσοχη μη λετε πουθενα οτι δε ψηφισατε καραμπελα γιατι αλλιμονο σας


skiathitakia: Η κρίση τελείωσε. Ο Πλωμαρίτης πείρε τις εκλογές και τώρα όλα είναι καλά. Εννοείτε ότι θα έκλειναν το μαγαζί του Περήφανου. Αυτός άλλωστε ήταν ο πρώτος στόχος. Υπόσχεση του Πλωμαρίτη ότι θα έκλεινε το μαγαζί του πρώτο πρώτο. Βέβαια Μπανάνα κλπ δεν έκλεισαν ΠΟΤΕ!!!
Και με τα φρουτάκια δίκιο έχεις αλλά πρόσεξε του Κολούτσου δεν είναι φρουτάκια, είναι δικό μας το μαγαζί πως θα του το κλείσουμε. Για σου ρε Πλωμαρίτη με τους συμβούλους σου που ριμάζουν το κόσμο με τα ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ. Αλήθεια η αστυνομία δεν το ξέρει????Αλλά επειδή είναι σύμβουλος του Πλωμαρίτη έχει άσυλο!!!! Μην μασάτε εκατό μαγαζιά να μας κλείσουν εμείς θα μιλάμε. Ήδη η δυσαρέσκεια απέναντι στο Πλωμαρίτη και τις μεθόδους του είναι μεγάλη στο νησί. Μόλις το 1/3 τον ψήφισε. Οι περισσότεροι δεν θέλουν να τον δούνε στα μάτια τους. Μην μασάτε αντισταθείτε. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος και ύπουλος αλλά όχι έξυπνος. Αντισταθείτε και να ξέρετε ότι οι μέρες του τελειώνουν. Ξέρετε τι είπε μόλις βγήκε ξανά???? Ωραία σε 2 χρόνια παίρνω και τη σύνταξη και όλα ωραία. . . Αν τρώτε τρομοκρατία από τον Πλωμαρίτη ή οποιονδήποτε σύμβουλό του στείλτε e-mail θα το κοινοποιούμε και στο voliotaki και να δούμε πόσο θα αντέξει ο Πλωμαρίτης. Ακούστε που σας λέμε το καλοκαίρι δεν το φτάνει ο Πλωμαρίτης και κάποιοι σύμβουλοί του. Ήδη τρέχουν εξελίξεις. . .

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Άρθρο στο περιοδικό Ελληνικό Σπίτι

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ. ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ.  ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ????

Ο προηγούμενος Αναγνώστης απαντάει

Ο προηγούμενος Αναγνώστης απαντάει:


ΝΑΙ ΕΓΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΙΣΗ ΟΛΑ ΕΝΟΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΚΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΜΕ ΕΡΑΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΑΣΤΗΕΝΕΙΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΕΡΙΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΤΗΟ ΑΠΟ ΕΥΤΟΠΑΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ . ΑΦΤΑ ΤΑ ΚΣΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΧΙΑΛΟ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΤΟΙ , ΕΓΟ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΕΛΟΥΝ ΑΣ ΡΩΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΖΛΑΤΟΥΔΗ ΑΦΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΗΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΙΑΘΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ .... Ο ΙΔΙΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ




skiathitakia: Ποιοί να μπουνε ρε φίλε ο Πλωμαρίτης με τους κουμπάρους, τους κολλητούς και τα σόγια του????? Δυστυχώς τη Σκιάθο μας θα τη φτάσει πάρα πολύ χαμηλά και μετά θα ξυπνήσουμε όλοι. Τυχαίο είναι που κανείς πολιτικός δεν μας δίνει σημασία. Με ποιον τα έχει καλά ο Πλωμαρίτης??? Με τους βουλευτές? Με το Νομάρχη? Με τον Περιφερειάρχη??? Όλοι γελάνε μαζί μας εξαιτίας του Πλωμαρίτη. Πάνε στο Βόλο και ρώτα για το Πλωμαρίτη. Όλοι γελάνε παντού σε όλη την Ελλάδα. Ξέρετε πως τον λένε??? Ο ΛΑΛΑΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ. . .

MagnesiaNews - Βραβεύτηκε ο Δήμος Σκιάθου

MagnesiaNews - Βραβεύτηκε ο Δήμος Σκιάθου


Διαβάστε προσεχτικά. Γράφει ότι αυτή την εκπομπή τη μεταδίδουν 20 κανάλια στην Ελλάδα!!!!!! Ποια κανάλια είναι αυτά. Εννοείται ότι η Σκιάθος μας είναι πανέμορφο νησί ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.Σκουπίδια σε όλη τη Παπαδιαμάντη το καλοκαίρι βρώμα κλπ. Δυστυχώς γίνονται τα πάντα για να την κάνουμε πιο άσχημη. Ά και κάτι άλλο σε καμία μεγάλη έκθεση θα πάρουμε βραβείο????

Ά καλά διαβάστε η έκθεση είναι για τα πανηγύρια     http://el.moneyshow.eu/


ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ????

ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ- ΝΟΣΤΟΣ

ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ΚΟΥΚΟΥ ΝΟΣΤΟΣ


ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ

Αναγνώστης Έγραψε

Αναγνώστης έγραψε:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΚ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ : Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕ,ΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΧΝΑ 800000 ΜΕΧΡΙ 1100000 ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ? ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ . ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ 


ΕΝΑΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ


skiathitakia: Ρε φίλε πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα. Εμείς δεν είπαμε ότι ο Πρεβεζάνος ή ο οποιοσδήποτε άλλος είναι Άγιος και ο Πλωμαρίτης μόνο είναι Λαλάκας. Όμως εμείς τα έχουμε και αποκαλύπτουμε αυτούς που έχουν την εξουσία και μπορούν να κάνουν ΛΑΜΟΓΙΕΣ. Εσύ είναι σαν να μας λες οκ το ΠΑΣΟΚ τα έχει γαμήσει αλλά και η Νέα Δημοκρατία έκανε τα ίδια. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για το Πλωμαρίτη και για κανέναν άλλο. Το καλό βέβαια είναι ότι καταλαβαίνεις ότι είναι ίδιοι αυτοί. Να ξέρεις ένα πράγμα εμείς όποιος και να τα κάνει θα τον κυνηγάμε. Αν και θέλουμε να πιστεύουμε ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και θα έχουν έρθει οι νέοι στην εξουσία, αυτοί που θα μπορούν να διαχειριστούν τη Σκιάθο και όχι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ και τα ΛΑΜΟΓΙΑ που έχουμε. 

ΝΟΣΤΟΣ

Ρωτάμε Πλωμαρίτη. Είναι αλήθεια ότι το ξενοδοχείο ΝΟΣΤΟΣ χρωστάει στο Δήμο Σκιάθου πάνω από 800.000 ευρώ και τα χρωστάει τα χρήματα αυτά από χρόνια???? 
Πλωμαρίτη καλύπτεις τον κ. Δαμάσκο και για αυτό δεν ζητάς τα λεφτά????? Βέβαια από τους ομπρελάδες τις δόσεις 1.500 ευρώ τις ζητάς και καλά κάνεις αλλά τις 800.000 ευρώ τις ξεχνάς???


ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ "ΝΟΣΤΟΣ" ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ????

800.000 ευρώ αδέρφια ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ από το ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ με το αζημίωτο . . .

Είναι πολλά τα λεφτά. . .

Είναι πάρα πολλά τα λεφτά. . .
Όμως είναι "φίλος", 
μας στηρίζει με ψήφους'




ΣΕ ΛΙΓΟ. . .

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ποιος ξενοδόχος???

Ποιος ξενοδόχος χρωστάει 800.000 ευρώ ως 1.100.000 ευρώ στο Δήμο Σκιάθου???????????
Και φυσικά ο Πλωμαρίτης δεν τα διεκδίκησε ποτέ γιατί είναι από τσ δκους του!!!!!!!


Αύριο το πρωί στα skiathitakia.blogspot.com

Νέο blog στο νησί μας

Νέο Blog στο νησί μας. Σας καλωσορίζουμε και ευχόμαστε να μείνετε. . .

http://skiathosobservers.wordpress.com
Αναγνώστης έγραψε:

Να υπενθυμίσω τις συνεντεύξεις της Κας Συμιακάκη στα τοπικά έγγραφα που υπερασπιζόταν τη σημασία και την αναγκαιότητα του Καλλικράτη. Και που προφανώς είτε από μη γνώση είτε από το γεγονός ότι δεν είχε διαβάσει τον Καλλικράτη αγνοούσε και όλα τα αρνητικά. Αλλά η Δέσποινα μας την ...έκανε αφού βιάστηκε και σε αυτό το θέμα όπως και σε άλλα ζωτικά (βλ. αεροδρόμιο)




skiathitakia: Η Συμιακάκη βιάστηκε ο Πλωμαρίτης κοιμάται ακόμα και στο θέμα αυτό. Θα το αναλύσουμε τις επόμενες μέρες. 

Αναγνώστης Έγραψε

Αναγνώστης Έγραψε:

lefta tha paroume meta ton plisthiriasmo tou fevrouariou.....fusika an mas afisei o kurios dialemenos tis eggyhtikes......mhn xexname kai tous xenous pou tous stireizoume mas klevoun kai tous leme kai euxaristw....


skiathitakia: Τι σε κάνει να νομίζεις ότι τη Μπανάνα δεν θα τη πάρει πάλι ο κύριος Διαλεμένος???? Είναι ή δεν είναι ο κολλητός του Πλωμαρίτη???? Δεν το είδαμε και στις εκλογές που όλη μέρα ήταν στο εκλογικό του κέντρο??? Που κάνει διακοπές ο Πλωμαρίτης????
Αναγνώστης έγραψε:

PRIN TIS EKLOGES EIRTHE SPITI MOU MAZI ME MIA KERATSOULA KANTARAKINA H OPIA O GIOSTIS PERASE STIN DIMOTIKI ASTINOMIA KAI MAS PARAKALOUSE GIA PSIFOUS ENOITE POS DEN PSIFISA KARAMPELA ALLA APO MESA MOU IPA ( SAN DEN TREPETE KATHOLOU EXI APETISI KAI XTIPAI TI PORTA TOU SPITIOUMAS KAI APO PISO MAS KATIGORI O KARAMPELAS )


 skiathitakia: Δεν είστε το μόνο σπίτι. . .

Αναγνώστης έγραψε

Αναγνώστης:

PSAXNO NA BRO TIN OMILIA TOU KARAMPELA NA DO AN TA TIRISE AFTA POU IPE




skiathitakia: Ψάξε ψάξε δεν θα τα βρεις. . .

Αναγνώστης Έγραψε

Αναγνώστης έγραψε:


kyrie plomarith ti tha kanete tora me tous symbasiouxous auth poy etrexan porta porta  na se bgaloun xana dhmarxo ti tha tous phs  oti ftaih h kybernhsh???
  ti tha ph h kyria tsolovikou kai karastathras to rixo pasok.posous symbasiouxous exis parh ????????????????????????????????????????? 
o stratos sou tha minh xoris oplo kai tha strafh enantion sou .tosa nea paidia giati ta korodepses kai giati??????????????????????????????aytoi se pistepsan  tora plhronoun einai arga pleon.
xero den koimounte kala ayta ta paidia kai oi goneis tous as prosexan .
ayta tha epaneltho me stoixia posoi einai aytoi oi ypalhloi pou perimenoun apo enan psefth dhmarxo to mana ex ouranou ........
paidia sas eyxaristo gia thn filoxenia kai xara sto kouragio sas  exoume polla para polla na poume




SKIATHITAKIA: Εννοείται πως έχουμε πάρα πολλά να πούμε. Ευτυχώς αρχίζει και ξυπνάει ο κόσμος και αντιδρά. Αυτό σημαίνει ότι ο εγκέφαλός μας αρχίζει να δραστηριοποιείται ξανά. Το κακό για μερικούς είναι ότι εμείς συνεχίζουμε και ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ότι και αν κάνουν ή λένε ορισμένοι. . .

Καλλικράτης (τα εγκλήματα της Δημοτικής Αρχής)


Καλλικράτης. Ένα θέμα που πρώτη το ανέδειξε η κυρία Συμιακάκη. Στο Δήμο Σκιάθου ξυπνήσαν πάρα πολύ αργά και έκαναν λάθη ΣΟΒΑΡΑ που θα τα πληρώνουμε τα επόμενα χρόνια. Μέσα από έγραφα και με απλά Ελληνικά για να το καταλάβουμε όλοι θα σας δείξουμε τα σοβαρά λάθη που έγιναν και που στερούν τη Σκιάθο μας από την εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Πλωμαρίτη και εδώ λάθη έκανες που τα πληρώνουμε ακριβά. 

Οδηγός προς ναυτιλλομένους ή πως θα πάρετε τα χρήματα που σας χρωστάει ο Δήμος Σκιάθου

Οδηγός προς ναυτιλλομένους ή πως θα πάρετε τα χρήματα που σας οφείλει ο Δήμος Σκιάθου. Λαμβάνουμε πάρα πολλά e-mail όπου μας λέτε για την κοροϊδία που κάθε μέρα σας κάνουν στον Δήμο και δεν σας δίνουν τα χρήματα που σας χρωστάνε. Ετοιμάζουμε λοιπόν ένα πλήρη Οδηγό που θα λέει Βήμα Βήμα τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε τα χρήματά σας και μάλιστα με τόκους. Δεν θα είναι οι ξένοι πιο μάγκες από εμάς και θα παίρνουν και μάλιστα Τόκους 116.000 ευρώ. Μαγκιά τους δεν λέμε αλλά μπορούμε και εμείς.  Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε τον πλήρη οδηγό.

Που και πόσα χρωστάει ο Δήμος Σκιάθου

Που και πόσα χρωστάει ο Δήμος Σκιάθου. Ετοιμάζουμε αναλυτικούς πίνακες για να ξέρετε που χρωστάει ο Δήμος Σκιάθου. Το θέμα είναι βέβαια ότι στους περισσότερους που χρωστάει ο Δήμος Σκιάθου τα ποσά τους δεν έχουν περαστεί στον ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. Αυτό ξέρετε πρακτικά τι σημαίνει???? Ότι δεν πρόκειται να πάρουν τα χρήματά τους ακόμα και αν υπήρχαν. Γιατί ως γνωστό ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ στο Δήμο Σκιάθου. Ο Πλωμαρίτης κατά την προσφιλή του συνήθεια θα λέει δικαιολογίες και αυτή που θα λέει στους περισσότερους είναι ότι θα πληρωθείτε το Μάη για να περάσουν τα χρέη στο νέο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. Ψέματα δηλαδή.

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. 

Καλημέρα Αδέρφια και καλή εβδομάδα

Καλημέρα αδέρφια και καλή εβδομάδα. Πολλά θέματα έχουμε να αναπτύξουμε τις επόμενες μέρες.

 Το σκάνδαλο με τα οικονομικά του Δήμου. Ήδη έχει καταγραφεί η καταγγελία προς τις αρμόδιες αρχές και το γραφείο του Πρωθυπουργού. Από ότι μάθαμε αύριο εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης θα προβούν και αυτοί σε καταγγελία στο Σ.Ε.Ε.Δ.Δ . Αυτή η υπόθεση να το θυμηθείτε δεν θα έχει καθόλου καλή κατάληξη για τους εμπλεκόμενους. Το ποσό αυτό είναι πολύ υψηλό και κατατάσσεται νομικά σε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις σημαντικές.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αναγνώστης έγραψε

Αναγνώστης έγραψε:



PAIDIA SYXARHTHRIA GIA THN DOULIA POU KANETAI EPITELOUS O SKIATHTHS THA MATH THN ALHTIA KAI MONO THN ALHTIA EIMASTE MAZI SAS . DIAVASA APO ENAN ANAGNOSTH  ,,, h plhopsifia apofasise. ti apofasise na klish ta stomata ton allon mison ntroph .ALLA DEN MAS EIPE POS EGINE PLIOPSIFIA ME 38% apoxh me ekbiazmous apeiles kai yposxesis .
Me trampoukismous .MALON KATI EXOUN  NA KRYPSOUN GIA AYTO MOIRAZAN OTI EBRISKAN OXI APO TA DIKA TOUS ALLA APO TO YSTERIMA TOU SKIATHTH GIATI THA TA PLHROSOUME OLLA AUTA.
AALLA AYTO POU BLEPO ERXONTAI POLY DISKOLA GIA THN SKIATHO THA MINOUN MONO STIS YPOSXESIS KAI TPOTE ALLO KAI PROSOPIKIES FILODOXIES SKIATHTH  XYPNA

skiathitakia: Πολύ σωστά τα λες φίλε αναγνώστη. 32% αποχή (ψήφισαν 3.344 άτομα από τους 4.866), ο συνδυασμός του Πλωμαρίτη έλαβε μόλις το 34% (τη δεύτερη Κυριακή, τη πρώτη έλαβε 26%!!!!!!!!! μόλις). 2 στους 3 Σκιαθίτες δεν θέλουν τον Πλωμαρίτη. Ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας. Αυτό φοβούνται. . .

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Παναγία Κουνίστρα

Μεγάλη μέρα σήμερα στο νησί μας. Η Παναγία να βάλει το χέρι της. . . 

Αναγνώστης έγραψε

Αναγνώστης Έγραψε:

exo tin antlipsi oti , prepei oloi mas na afisoume tis poltikes mas pepithiseis stin akri ........kai na prospathisoume gia tis Skiatho mas . exo tin antilipsi pos mono enwmenoi tha vgaloume ton Skiatho apo ton krisi...... exo tin antilipsi pos kai eseis , kalla kanete kai psaxnete ta pragmata , alla den mpor na akouw mono arnitika , thelw a akousw kai kapoies protaseis , kapoies idees apo esas !!! Kai propanton na doume ti tha kanei to neo dimotiko simvoulio , mias kai exei nea prosopa kai stin simpoliteusi alla kai stin antipoliteusi ........ayta exo sto mialo mou.




skiathitakia: Αυτό φίλε μας που λες έχεις δίκιο. Το θέμα είναι όμως ότι δυστυχώς με αυτά που ξέρουμε και βλέπουμε οι έχοντες την εξουσία δεν νοιάζονται για το καλό του τόπου παρά με λύσσα νοιάζονται για το καλό το δικό τους. Η Σκιάθος μας αξίζει πάρα πολλά και όμως κάποιοι την κρατάνε πίσω. Όμως πραγματικά μέσα από το σχόλιό σου δείχνεις ότι προβληματίζεσαι. Το κέρδος  και το ζητούμενο είναι να προβληματιστούμε όλοι στο νησί. Τότε θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα. Προτάσεις και ιδέες έχουμε όλοι μας για πολλά πράγματα γιατί εδώ ζούμε και προβληματιζόμαστε καθημερινά. Με αφορμή του σχολίου σου θα εγκαινιάσουμε μια στήλη όπου θα συζητάμε για διάφορα θέματα του νησιού. 

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Επιθεωρητής - Ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης

Επιθεωρητής - Ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης. Έρχεται τη Δευτέρα στο Δήμο Σκιάθου. Το όνομά του είναι Κωνσταντίνος Γκουσγκούνης. Έρχεται με άγριες διαθέσεις. . .


Πλωμαρίτη φύλαξε τα νώτα σου!!!!

Νομοθεσία

Διαβάστε λίγο εδώ:


N. 2362/95 (ΦΕΚ-247 Α')

Περί Δημοσίου Λογιστικού, ελέγχου των δαπανών του Κράτους τους και άλλες διατάξεις

'Αρθρο 56
Ελλείμματα και ευθύνες δημοσίων υπολόγων - Καταλογισμοί

2.   Οποιοδήποτε έλλειμμα αναπληρώνεται από τον υπόλογο μέσα σε σαράντα οκτώ (48) ώρες, διαφορετικά αυτός απομακρύνεται από τη διαχείριση αμέσως και καταλογίζεται με το ποσό του ελλείμματος που βεβαιώνεται, χωρίς αναβολή, ως δημόσιο έσοδο, λαμβάνεται δε και κάθε άλλο απαραίτητο μέτρο για την εξασφάλιση της απαιτήσεως του Δημοσίου. 
Εφόσον συντρέχει περίπτωση δόλου ή βαρείας αμέλειας του υπολόγου (άπιστη διαχείριση), πέραν των προηγούμενων μέτρων, ο υπόλογος ευθύνεται και πειθαρχικώς. 


Τα λεφτά μάλλον δεν τα πήρε ο Χρυσομάλης και για αυτό κάνουν το κορόϊδο. Ο συνδυασμός του Πλωμαρίτη δεν απαντάει κάνει την πάπια, την ΧΕΣΜΕΝΗ ΠΑΠΙΑ.

Λαϊκή Συσπείρωση Σκιάθου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σκιάθου είναι η μόνη που αντέδρασε για τη καταγγελία για τα οικονομικά. Μπράβο στον συνδυασμό του Γιώργου Καραστατήρα. Βέβαια θα δούμε αν θα γράψετε τίποτα τελικά. Οι υπόλοιποι μόνο λογάκια. . .


Το e-mail που μας έστειλαν:





Καλησπέρα σας
Σας ενημερώνουμε ότι ο συνδυασμός μας ασχολείται με όλα τα "θέματα" κακοδιαχείρισης που επηρεάζουν τη ζωή του νησιού μας και σύντομα θα βγάλουμε ανακοίνωση και για τα οικονομικά της δημοτικής αρχής μέσα από την ιστοσελίδα μας  www.sispirosi.gr
Με εκτίμηση
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Αναγνώστης Έγραψε

Αναγνώστης έγραψε:

H PLEIOPSIFIA PSIFISE , TOUXAXISTON SEVASTHTE TO..................


skiathitakia: Το σεβόμαστε φίλε ΑΛΛΑ τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να μην αποκαλύπτουμε πράγματα που γίνονται? Ότι η αντιπολίτευση πρέπει να μην πηγαίνει καν στα Δημοτικά Συμβούλια??? Ότι η Δημοτική Αρχή μπορεί να κάνει ότι θέλει???


Περίεργη άποψη έχεις. Έχεις την άποψη ότι τώρα η Δημοτική αρχή μπορεί να κάνει ότι θέλει για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Εύγε, μπράβο σου είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος. 

Προς Αναγνώστες

Προς Αναγνώστες:


Καταλάβατε τι έγινε ή από το κουτόχορτα που μας δίνουν έχουμε χαζέψει όλοι??????


Δευτέρα έρχονται τσακάλια να πάρουν κεφάλια μεγάλα (σε μέγεθος)


Στείλτε όλοι e-mail διαμαρτυρίας τώρα στο skiathitakia@gmail.com

ΤΕΖΑ όλοι κάτω

Πανικός στο κυβερνείο του Πλωμαρίτη από τις 10 το πρωί. 


Η Αντιπολίτευση κινήθηκε ή είναι συμμέτοχοι????

Σκάνδαλο οικονομικό

Ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε πολύ προσεχτικά.

Όλοι ξέρουμε και θυμόμαστε την ιστορία με τον Χρυσομάλη τον ΠΡΩΗΝ Δημοτικό Ταμία. Αυτόν που όπου βρεθεί και σταθεί κατηγορεί ο Πλωμαρίτης ότι έκλεψε τα λεφτά. Ο Πλωμαρίτης μας έχει πουλήσει το παραμύθι ότι η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη και ότι τα λεφτά τα διεκδικεί ο Δήμος Σκιάθου.  

Σωστά?????        ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ!!!!!

Δείτε προσεχτικά τον παρακάτω πίνακα:




ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ 2008 ΚΑΙ 2007


ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ                  2008                    2007              


Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ      
4. Λοιπά έξοδα εγκαταστάσεως             73.672,87                               33.863,66
                                                                          73.672,87                               33.863,66
                                                                                                                   

ΙV. Διαθέσιμα

1. Ταμείο                                                  2.677,84                                   2.917,00
1.α  Έλλειμμα που πρέπει να
        επιστραφεί από τον πρώην             365.492,72                               304.296,33
        ταμία του Δήμου
3.    Καταθέσεις όψεως και                     305.979,41                                 79.814,90          
        προθεσμίας                                                                    
                                                            674.149,97                               387.028,23




Ελάτε τώρα να σας το εξηγήσουμε αναλυτικά: Στο τέλος του 2008 έπρεπε να έχει στο ΤΑΜΕΙΟ του ο Δήμος Σκιάθου (η υποσημείωση 1) το ποσό των 2.677,84 + 365.492,72 όμως έχει μόνο 2.677,84 έκλεισε λοιπόν το ταμείο με το ποσό αυτό και τα υπόλοιπα τα χρέωσε στον πρώην ταμία χωρίς ωστόσο να τα διεκδικεί. Άρα το ποσό αυτό είναι στον ΑΕΡΑ. Έπρεπε κανονικά ή να είναι στο ταμείο (1) που δεν είναι ή να βγει διαταγή πληρωμής στον ταμία. 

Τα έχει διεκδικήσει ο Δήμαρχος???? 

Όχι βέβαια. Αν τα είχε διεκδικήσει θα ήταν στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ με τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ και όχι σε ειδικό λογαριασμό διαθέσιμων του ταμείου. Και μάλιστα το εμφανίζουν στο Δήμο με αιτιολογία που πρώτη φορά υπάρχει σε ισολογισμό και μάλιστα για 2 χρόνια συνεχόμενα!!!!!
   Παρατηρούμε ότι το έλλειμμα έχει καταγραφή στον ισολογισμό εδώ και καιρό και έχει καταλογισθεί στον πρώην ταμία του Δήμου ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να βγουν τα νούμερα του ισολογισμού σωστά. Δεν έχουν γίνει οι ενέργειες για να βεβαιωθεί η πληρωμή και να διεκδικήσει ο Δήμος τα χρήματα που λείπουν. 

   Με λίγα λόγια τα χρήματα του πρώην ταμία τα εμφανίζουν μόνο στον ισολογισμό για να βγουν στα νούμερα. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ 5ετία το 2012!!!! Σε ένα χρόνο.

   Πλωμαρίτη γιατί δεν τα διεκδικείς και έχουμε φτάσει 1 χρόνο πριν τη παραγραφή του αδικήματος???? Είναι φανερό το γιατί δεν τα διεκδικείς πια. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. Μήπως αν τα διεκδικήσεις θα ανοίξει κάποιος το στόμα του???? Και εμπλέκεσαι????? Αυτό ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ που έχεις κάνει σε στέλνει ΣΗΜΕΡΑ σπίτι σου!!!!!!!

Επίσης από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου



  • Α) Υπηρεσίες Δημοτικού Ταμία










  • Προΐσταται της Ταμειακής Υπηρε σίας, είναι υπεύθυνος, σύμφωνα με το νόμο για την ομαλή λειτουργία του Τμήματος και επέχει θέση Δημόσιου Υπολόγου.










  • Ο Δημοτικός Ταμίας με την προσωπική ευθύνη διεξά γει μαζί με τα ειδικά οριζόμενο διαχειριστή , την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου, όπως ορί ζουν οι διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων καθώς και οι διατάξεις περί Οικονομικής Διοικήσεως και Λογιστι κού των Δήμων.










  • Υποβάλλει κάθε μήνα στον Δήμαρχο και τη Δημαρ χιακή Επιτροπή, λογαριασμό των εσόδων και εξόδων που πραγματοποιήθηκαν στον προηγούμενο μήνα για ενημέ ρωση και έλεγχο








  •  Ο ταμίας φέρει προσωπική ευθύνη και κάθε μήνα ελέγχετε από το Δήμαρχο και τη Δημαρχιακή επιτροπή και κανέναν άλλο. 
    Τάσο Κανταράκια (είσαι καθαρός)
     Πλωμαρίτης 
    Δημαρχιακή επιτροπή


    Μαρία Πεζάτου Προϊσταμένη Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου και υπεύθυνη για την κατάρτιση του ισολογισμού γιατί ΔΕΝ έχεις καταθέσει τον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ του 2009????
    Διάβασε αυτά από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων:




    ΑΡΘΡΟ 165
    Υποβολή στοιχείων
      
       1. Οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης υποβάλλουν στο Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης στοιχεία για το προσωπικό τους, τακτικό και έκτακτο και για την οικονομική τους κατάσταση και διαχείριση, καθώς και όμοια στοιχεία για τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και τις κάθε είδους επιχειρήσεις τους, με σκοπό τη δημιουργία Βάσης Δεδομένων για το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού.
       Τα ανωτέρω στοιχεία υποβάλλονται, μέσω της οικείας Περιφέρειας και μετά από σχετικό έλεγχό τους από αυτή, στο Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και κοινοποιούνται στην οικεία Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων και στην Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας.
      Η μη παροχή ή η καθυστέρηση παροχής των στοιχείων τιμωρείται με πρόστιμο που επιβάλλεται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, σε βάρος του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το οποίο ανέρχεται από πέντε τοις εκατό (5%) έως δεκαπέντε τοις εκατό (15%) των Κ.Α.Π., του άρθρου 25 του ν. 1828/1989 ανάλογα με τη συχνότητα και τη βαρύτητα της παράβασης και το οποίο παρακρατείται κατά την κατανομή των Κ.Α.Π. του επόμενου έτους, στον οικείο Ο.Τ.Α..
       Ο τύπος, το περιεχόμενο των στοιχείων, ο χρόνος και τρόπος υποβολής τους, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
       2. Με όμοια απόφαση καθορίζονται δείκτες αξιολόγησης της οικονομικής διαχείρισης των ανωτέρω φορέων, οι οποίοι συνοδεύουν τον προϋπολογισμό, καθώς και τον απολογισμό ή και τον ισολογισμό αυτών.
       Στην ίδια απόφαση, ρυθμίζεται η διαδικασία και η εξειδίκευση του περιεχομένου της αξιολόγησης, οι στόχοι, η συχνότητα, οι δείκτες και η διάρκεια της μέτρησης της αποδοτικότητας της δράσης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.

    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ?????


    Πλωμαρίτη γιατί δεν τα διεκδικείς και έχουμε φτάσει 1 χρόνο πριν τη παραγραφή του αδικήματος???? Είναι φανερό το γιατί δεν τα διεκδικείς πια. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. Μήπως αν τα διεκδικήσεις θα ανοίξει κάποιος το στόμα του???? Και εμπλέκεσαι????? Αυτό ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ που έχεις κάνει σε στέλνει ΣΗΜΕΡΑ σπίτι σου!!!!!!!

    ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΣΕΕΔΔ και στο γραφείο του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!!! 

    Καταλάβατε Σκιαθίτες αδέρφια τι έγινε. Γαργάρα τα λεφτά. Η αντιπολίτευση τρέχει τώρα για τη καταγγελία???? Αν δεν τρέξουν ξέρουν αλλά δεν μιλούσαν. . .