Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η απάντηση στο QUIZ


Αδέρφια θυμάστε πριν από 1 μήνα περίπου το συμβούλιο για τα οικονομικά του Δήμου. Ο Πλωμαρίτης τότε είχε μιλήσει και για την εγγυητική???? Το θυμάστε???? Και μάλιστα είχε κατηγορήσει τον Πρεβεζάνο ότι αυτός κάθε μέρα πίνει καφέ με τον επιχειρηματία Λ.Δ. 

Ο Πλωμαρίτης κι όλας είχε πει τότε ότι τον Λ.Δ ούτε τον ξέρει ούτε κάνει παρέα μαζί του. Δεν μας λες Πλωμαρίτη τόσο ψεύτης είσαι????? ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ είσαι σε όλα. Τον Λ. Δ τον επιχειρηματία που έχει το CLUB δεν τον γνωρίζεις?????? Τα προηγούμενα Χριστούγεννα που ήσουν?????? Μα φυσικά ήσουν στο Ξενοδοχείο Σκαμνός με την οικογένειά σου και έμεινες 9 μέρες. Τα πλήρωσε όλα ο Λ. Δ ο επιχειρηματίας που είπες ότι δεν έχεις πάρε δώσε μαζί του. Πλωμαρίτη δεν έχεις καμία σχέση με την εγγυητική???? 
   Ο Πλωμαρίτης λοιπόν έμενε στο ξενοδοχείο του Λ.Δ για 9 μέρες πέρσι τα Χριστούγεννα. Πήγαινε στο club του Λ.Δ στην Αράχωβα. Το ξενοδοχείο είναι πολυτελές, άλλωστε είναι γνωστό ότι του Πλωμαρίτη του αρέσει η πολυτελής ζωή. Στη Σκιάθο μόνο το παίζει φτωχός και απαιτεί να τον κερνάνε όλοι. Στο ξενοδοχείο βέβαια προσκάλεσε και τους φίλους του και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Θ. Κανταράκιας. Ο κολλητός του εργολάβος.......που παίρνει όλες τις απευθείας αναθέσεις. Αλλά θα πούμε αργότερα για αυτόν. Τι λες τώρα Πλωμαρίτη????
Για του λόγου το αληθές όποιος θέλει να κάνει έλεγχο μπορεί πολύ απλά να δει το βιβλίο πόρτας του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΚΑΜΝΟΣ στην ΑΡΑΧΩΒΑ την περίοδο 20 Δεκεμβρίου μέχρι και 29 Δεκεμβρίου 2010. Τι έγινε Πλωμαρίτη θα απαντήσεις?????? Φέσωσες 6.000 ευρώ στον Λ.Δ για το ξενοδοχείο συν τα φαγητά και τα ποτά στο club του Λ.Δ στην Αράχωβα. Μάλλον τον ξέρεις πάρα μα πάρα πολύ καλά.

Όποιος θέλει πληροφορίες για αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο στο www.skamnos.com